Vraag & antwoord

Een nieuw jaar en een nieuwe editie van Peel Zonder Grenzen, helaas wel een jaar met een aangepaste variant. Jij kent Peel Zonder Grenzen natuurlijk van het de hele dag rondfietsen door Meijel op zoek naar de antwoorden en het bestormen van de ruigste stormbanen. Maar dit jaar wordt het even wat anders. Namelijk een verantwoorde thuis editie met wél het vertrouwde Peelboek. 

Hieronder vind je wat antwoorden op vragen die je waarschijnlijk al hebt. Mocht je nog andere vragen hebben dan horen we dat uiteraard graag. Neem contact met ons op via pzg@im-in.nl of via het contact formulier. 

1. Wat is er veranderd aan Peel Zonder Grenzen 2021?

Niet heel veel, we mogen echter niet samenkomen bij de vetste stormbanen, het gezamenlijke begin, lunch én finale spel en de altijd gezellige feestavond met prijsuitreiking.

De maatregelen zoals ze er zijn moeten wij respecteren en daarom adviseren wij dat iedereen met maximaal 6 personen per groep (onder voorbehoud van de maatregelen per datum) deel te nemen. Zodoende beperken we het aantal contact momenten en hopen daarmee ook snel weer meer leuke dingen te mogen doen. 

2. met hoeveel mogen we nu deelnemen?

Met maximaal 6 personen en minimaal 3 personen (dit onder voorbehoud op de geldende maatregelen per datum). 

3. Wat als we met een groep van 12 personen zijn?

Heel eenvoudig, dan schrijf je 2 teams in en strijd je ook nog eens tegen je eigen vrienden/familie!

4. Wat als je een van de momenten niet kunt?

Geen probleem, een teamlid missen kan altijd maar adviseren toch om met het team deel te nemen om mee te dingen voor de winst!

5. wat zijn de kosten om deel te nemen?

Dit is maar € 50,- per team van maximaal 6 personen. 

6. waar speelt Peel zonder grenzen zich af?

Bij jouw in de kamer, keuken, kelder, keet, thuishuis, schuur of keet. Om zoveel mogelijk contact momenten te beperken vragen wij iedereen dit in beperkte aantallen thuis te spelen. Uiteraard gaan we wel vragen om af en toe een deelnemer van jullie team erop te sturen om op zoek te gaan naar een opdracht of iets anders...

Mis je nog een vraag? laat het ons weten....